چگونه ماهی قزل آلا بپزیم؟

ماهی قزل آلا

چهار روش طبخ ماهی قزل آلا

مواد لازم:

ماهی قزل‌آلا به تعداد نفرات
آرد سفید به میزان لازم
نمک و آبلیمو به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم

این روش‌ها معمولا برای طبخ ماهی‌هایی غیر از نوع قزل‌آلا نیز کاربرد دارند.

روش اول: روش سنتی

ماهی قزل آلا

ماهی را بعد از شستن خشک کنید. در یک دیس لبه‌دار مقداری آبلیمو و نمک و زعفران را مخلوط کنید و ماهی را در آن بخوابانید. تمام سطح ماهی و داخل شکم ماهی را به مخلوط آغشته کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود. بعد تمام سطح ماهی را با آرد سفید بپوشانید و هر دو طرف ماهی را در روغن با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.

برای خرید ماهی قزل آلا به فروشگاه ما رجوع کنید.

روش دوم:

بعد از گذشت یک ساعت که ماهی‌ها مزه‌دار شدند. بدون پوشاندن سطح آن‌ها با آرد سفید. ماهی‌ها را روی آتشن(یا کباب‌پز)با استفاده از توری مخصوص کباب کردن ماهی. کباب کنید.

روش سوم: شنیسل ماهی هلندی

پخت ماهی قزل آلا

به مواد لازم بالا دو عدد زرده تخم‌مرغ، یک عدد تخم‌مرغ کامل. به میزان لازم آرد سوخاری، و یک لیوان ماست نیز اضافه کنید.
در یک دیس لبه‌دار، نمک. آبلیمو، زرده تخم‌مرغ، زعفران، ماست را با دو قاشق غذاخوری آرد سفید مخلوط کنید و ماهی‌ها را در مخلوط بخوابانید طوری که تمام سطح ماهی داخل مخلوط باشد. بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. تخم‌مرغ کامل را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. بعد سطح ماهی‌ها را با آرد سفید بپوشانید و به تخم‌مرغ آغشته کنید و بعد و در روغن سرخ کنید.  پشت و روی ماهی را با آرد سوخاری پوشش دهید

برای خرید غذای ماهی قزل آلا کلیک کنید.

روش چهارم:

پشت و روی ماهی را با مخلوط نمک و آبلیمو آغشته کنید و داخل شکم ماهی را با سیر و جعفری خرد شده و نمک و آبلیمو پر کنید و در فر با ۲۵۰درجه به مدت نیم ساعت بگذارید تا پخته و کبابی شود.
روش‌های بسیار متنوعی برای طبخ انواع ماهی به کار برده می‌شود که بسته به رسم محلی و ذائقه افراد در مناطق مختلف و البته به نوع ماهی متفاوت است.

نکته:

برای راحت جداکردن اسکلت و استخوان‌های ماهی، بعد از پاک کردن آن، ماهی را از شکم برش بزنید و روی تخته پهن قسمت کنید. با پهن چاقو از پشت روی بدنه ماهی فشار بیاورید و بعد ماهی را اسکلت برگردانید و ماهی را همراه استخوان‌هایش به راحتی جدا کنید. فقط مواظب باشید که گوشت ماهی تکه تکه نشود.

بهتر است که اصلا پوست ماهی را جدا نکنید، زیرا گوشت ماهی بسیار لطیف و حساس است و ممکن است گوشت ماه یبسوزد و ماهی ناپز بماند.
وقتی یک روی ماهی (درب ظرف باز ماهی باشد)سرخ شد او را برگرداندید. بهتر است درب ظرف را هنگام سرخ شدن باز بگذارید تا روی دیگر ماهی(گوشت ماهی) هم کاملا پخته شود.

در اواخر سرخ شدن ماهی مقداری زعفران دم کرده و آبلیمو به ماهی در حال سرخ شدن اضافه کنید تا ماهی کاملا مزه دار شود.
اگر خیلی به بوی ماهی حساسیت دارید. هنگام مزه‌دار کردن ماهی از مقداری رزماری در مواد استفاده کنید. بوی ماهی را به کلی از بین می‌برد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.