چگونه استخوان ماهی را جدا کنیم : ۷ نکته برای برداشتن استخوان
ما مادران خود را در حال انجام این کار مشاهده کرده ایم و مشاهده کرده ایم که این کار را به صورت حرفه ای در بازار انجام می دهیم اما اگر بخواهیم نحوه صحیح تمیز کردن استخوان ماهی را بیاموزیم ، از کجا شروع کنیم؟ ما از یک موسسه معتبر میلانی ، فروشگاه ماهی معروف Pescheria da Claudio ، مشاوره گرفتیم که کارکنان آن ، پس از توضیح نحوه تشخیص ماهی تازه ، نکات مفیدی را در مورد موثرترین و صحیح ترین روش برای تمیز کردن ماهی به ما ارائه داده اند .
بیایید قدم به قدم پیش برویم و قبل از توضیح نحوه تمیز کردن ماهی ، با تمایز بین انواع مختلف ماهی شروع کنید . علیرغم داشتن طعم کاملاً متفاوت ، سر طلایی ، کفال قرمز ، هک و ماهی قزل آلا متعلق به یک خانواده هستند ، از ماهیان گرد ، و ممکن است همه آنها به یک شکل تمیز شوند زیرا دارای ستون فقرات مرکزی عمودی هستند. گروههای دیگر ماهی نیز نیاز به روشهای مختلف تمیز کردن دارند.
قبل از شروع به تمیز کردن ماهی ، باید بدانیم که چگونه می خواهیم آن را بپزیم: به عنوان مثال برای پختن قزل آلا در پوسته نمک ، بهتر است فلس ها را جدا نکنید ، زیرا چنین غشای نازکی اجازه می دهد تا نمک بیش از حد نفوذ کند. گوشت و طعم حاصل را مختل می کند. برعکس ، برای پخت در فر ، ابتدا استخوان ها باید برداشته شوند.
برای آشنایی بیشتر با سایر آبزیان و دیگر جانوران دریایی، خرید و آشنایی با نحوه پرورش و تخم گزاری آبزیان از جمله خرید ماهی کپور، آمور، قزل آلا و… . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد غذای آبزیان به دیگر مقاله های ما سر بزنید. همچنین می توانید با مراجعه به فروشگاه ما برای خرید انواع دستگاه اسپلش، تور ماهی ماهیگیری، استخر فایبرگلس و… اقدام نمایید. همچنین برای مشاوره و اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین ما در تماس باشید برای ارتباط کافیست با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.
اگر می خواهید نحوه تمیز کردن ماهی را بیاموزید ، تمام مراحل زیر را دنبال کنید :
۱. از شکم شروع کنید
با شروع از باله و حرکت در جهت آبشش ، شکم ماهی را ببرید و تمام قسمتهای داخلی آن را بردارید (به این می گویند روده زدن).
۲. شستشو
شکم ماهی را در مقدار زیادی آب سرد بشویید تا همه آثار خون از بین برود (اگر می خواهید ماهی را در پوسته نمک بپزید ، این عمل تمیز کردن کافی است).
۳. پاک کردن پولک ماهی
فلس ها را خلاف جهت طبیعی آنها با چاقو تمیز کنید ، یعنی از دم شروع کرده و به سمت سر حرکت کنید. اگر قصد دارید ماهی را فیله کنید و بنابراین پوست را بردارید ، این عمل اضافی است و در واقع فقط مسائل را پیچیده تر می کند ، زیرا هنگامی که فلس ها برداشته می شوند ، پوست ظریف تر می شود و جدا شدن از گوشت مشکل تر می شود.
۴. ماهی را به نصف ببرید
در این مرحله ، می توانید ماهی خود را از وسط نصف کنید: سر را روی سر بگذارید و ماهی را از سر تا دم برش دهید. از شروع از دم اجتناب کنید ، زیرا در این صورت شما می توانید بیش از حد گوشت را به هم وصل کنید.
۵. استخوان پشت را بردارید
هنگامی که ماهی را به نصف بردید ، ستون فقرات را بردارید. اکنون می توانید سر خود را در یک ضربه خرد کنید.
۶. استخوان های کوچکتر را بردارید
حالا می توانید استخوان های کوچکتر متصل به فیله ها را بردارید. با استفاده از موچین استخوان ماهی ، از سر شروع کرده و به صورت مورب کار کنید.
۷. پوست را بردارید
از دم شروع کنید: این کار بسیار ساده تر است زیرا می توانید از دم هنگام برداشتن پوست استفاده کنید. توجه: اگر قبلاً فلس ها را برداشته اید ، برداشتن پوست دشوارتر است و به صورت یک تکه جدا نمی شود. روش ساده تر انواختن ماهی در یک تابه داغ است که پوست ماهی بعد از 1-2 دقیقه به راحتی کنده میشود.
نتیجه گیری
شما با در نظر گرفتن روش پخت ماهی خود باید اقدام به پاکسازی ماهی کنید، برای مثال برای پخت ماهی کبابی نیازی به استخوان گیری ماهی نیست اما برای سرخ کردن ماهی شما در ابتدا باید استخوان های ماهی هارا جداسازی کنید.
برای مشاهده دستور سرخ کردن ماهی روی لینک کلیک کنید.